Sala de premsa

El conseller Torrent presenta demà el primer estudi que radiografia les startups 'deep tech' a Catalunya

query_builder   21 desembre 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent presenta demà el primer estudi que radiografia les startups 'deep tech' a Catalunya

  1. La roda de premsa serà a les 12:00h a la seu d’ACCIÓ i també es podrà seguir telemàticament

Demà dimecres, 21 de desembre, a les 12:00h, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell, presentaran el primer estudi que radiografia l’ecosistema d’startups deep tech a Catalunya. El document recull el nombre de deep tech que hi ha a Catalunya, els llocs de treball que representen, les tecnologies amb les quals treballen o el finançament que han captat aquest 2022, entre d’altres indicadors. Les deep tech són startups altament estratègiques per a l’economia i la societat, amb arrels en la ciència, la tecnologia o l’enginyeria, que requereixen talent de l’àmbit STEM i que desenvolupen coneixement i tecnologia pioners.

La roda de premsa tindrà lloc a la seu d’ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129, Barcelona). També es podrà seguir telemàticament per la plataforma Zoom (caldrà connectar-s’hi a les 11:45h) i per YouTube:

ZOOM

Enllaç: https://gencat.zoom.us/j/96058060982

YouTube

Enllaç: https://youtu.be/cSdVVQUtBbg

12:00|El conseller Torrent presenta el primer estudi que radiografia les startups 'deep tech' a Catalunya. Seu d'ACCIÓ ( pg. de Gràcia, 129)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà el primer estudi que radiografia les startups 'deep tech' a Catalunya.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia