Sala de premsa

El president Montilla rebrà demà, dijous, al vespre, els participants en la 8a. Conferència de Presidents de Regions amb Poder Legislatiu (REGLEG) de la UE

query_builder   14 novembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla rebrà demà, dijous, al vespre, els participants en la 8a. Conferència de Presidents de Regions amb Poder Legislatiu (REGLEG) de la UE

El mandatari català els oferirà un sopar al Palau de la Generalitat, a l'inici del qual pronunciarà un discurs
Les sessions del REGLEG se celebraran dijous i divendres al Palau de Pedralbes, i seran inaugurades pel vicepresident Carod- Rovira i clausurades pel president català

En el marc d'aquesta cimera, el cap de l'executiu català es reunirà amb diversos presidents regionals

El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà demà, dijous, al vespre, els presidents regionals i representants europeus que participen en la 8a. Conferència de Presidents de Regions amb Poder Legislatiu (REGLEG), que se celebra a Barcelona, organitzada pel Govern català, que enguany ostenta la presidència d'aquest organisme.

Al voltant de les 8 del vespre, el cap de l'Executiu català els oferirà un sopar de benvinguda, al Palau de la Generalitat. Entre els convidats hi haurà els presidents autonòmics espanyols i d'altres regions europees que assistiran a REGLEG, així com els responsables de les prop de 40 delegacions que hi participen. El president Montilla iniciarà el sopar amb un discurs, que serà obert a la premsa. La resta de l'àpat serà a porta tancada ( per a les televisions interessades, TV3 oferirà senyal institucional del discurs, que penjarà a Collserola).

Inici de les sessions

REGLEG celebrarà les seves sessions demà, dijous, i demà passat, divendres, al Palau de Pedralbes. El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira serà l'encarregat d'inaugurar-les, dijous , a les 15.00 hores. A continuació, hi intervindrà el secretari d'Estat per a la Unió Europea del Govern espanyol, Alberto Navarro; el secretari d'Estat d'Afers Europeus, en representació de la presidència portuguesa de la UE, Manuel Lobo Antunes; i la secretària per a la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya i secretària general de REGLEG, Anna Terrón. La resta de sessions del dijous seran a porta tancada.

En el marc de la celebració de REGLEG, el president José Montilla té previst reunirse amb diversos presidents regionals i representants europeus (les trobades seran a porta tancada, però es podran fer imatges a l'inici) Així, demà, dijous, a les 11.30 hores, el president català es reunirà, al Palau de la Generalitat, amb el president de Flandes, Kris Peeters.

Més tard, a les 13.30 hores, també al Palau de la Generalitat, rebrà la presidenta de Piemonte, Mercedes Bresso; i a la tarda (16.30 hores), al Parlament de Catalunya, es reunirà amb el secretari d'Estat per a la Unió Europea de Portugal, Manuel Lobo Antunes.

20:00|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, oferirà un sopar als presidents regionals i representants europeus que participen en la 8a. Conferència de Presidents de Regions amb Poder Legislatiu (REGLEG). El president Montilla iniciarà el sopar amb un discurs, que serà obert a la premsa. La resta de l'àpat serà a porta tancada (per a les televisions interessades, TV3 oferirà senyal institucional del discurs, que penjarà a Collserola). També hi assistiran el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura.