Sala de premsa

A partir de les 12 h, el conseller oferirà una atenció als mitjans de comunicació

El conseller Nadal visita les obres d'instal·lació del nou supercomputador MareNostrum 5 al BSC

query_builder   13 gener 2023 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Nadal visita les obres d'instal·lació del nou supercomputador MareNostrum 5 al BSC

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, visitarà demà divendres a partir de les 10 h les instal·lacions del Barcelona Supercomputing Center - Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS). El conseller es reunirà amb l’equip directiu de la gran infraestructura científica catalana, encapçalat pel director Mateo Valero i el director associat Josep M. Martorell, i farà un recorregut privat per les obres d'instal·lació del nou supercomputador MareNostrum 5 i pel supercomputador MareNostrum 4.

A partir de les 12 h, el conseller, acompanyat d’un representant del BSC-CNS, oferirà una atenció als mitjans de comunicació a la sala Foyer del BSC. L’acreditació de periodistes per a l’atenció als mitjans cal realitzar-la a la següent adreça electrònica: communication@bsc.es. Per als mitjans interessats en tenir fotografies de la visita, les podran demanar a comunicacio.recercaiuniversitats@gencat.cat.

Les obres d’instal·lació del nou supercomputador MareNostrum 5, iniciada el passat mes de desembre amb la implantació dels primers bastidors (racks), conformarà una de les infraestructures tecnològiques de referència per a la investigació científica europea.

10:00|El conseller Nadal visita les obres d'instal·lació del nou supercomputador MareNostrum 5 al BSC. Pl. Eusebi Güell, 1-3 |Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, visitarà les instal·lacions del Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS). El conseller es reunirà amb l'equip directiu de la gran infraestructura científica catalana, encapçalat pel director Mateo Valero i el director associat Josep M. Martorell, i farà un recorregut privat per les obres d'instal·lació del nou supercomputador MareNostrum 5 i pel supercomputador MareNostrum 4.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia