Sala de premsa

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, fa balanç de les polítiques locals de joventut a Lleida

query_builder   9 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, fa balanç de les polítiques locals de joventut a Lleida

Explicarà el gran creixement que han experimentat els plans locals de joventut a la demarcació els darrers anys i diversos projectes concrets que s'han desenvolupat gràcies a aquests plans
El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, acompanyat del director dels serveis territorials d’Acció Social a Lleida, Carles Vega, i del coordinador territorial de Joventut, Jordi Satorra, farà balanç demà de la implantació de les polítiques de joventut als municipis i les comarques lleidatanes. Villalbí i Vega faran públiques les dades d’implantació dels plans locals i comarcals de joventut a Lleida. Aquests plans han experimentat un gran creixement els darrers anys.
 
Els plans locals de joventut són les eines que permeten planificar i impulsar polítiques integrals de joventut als ens locals. Projecten accions transversals en àmbits com l’habitatge, el treball, l’educació, la salut, la cultura, la participació i la cohesió social per resoldre les problemàtiques dels joves. L’establiment de plans locals i comarcals de joventut és una de les prioritats de la Secretaria de Joventut i del Pla Nacional de la Joventut de Catalunya.

11:30|.Seu del Serveis Territorials del DASC (Av. del Segre, 5) |Lleida (El Segrià)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, farà balanç de les polítiques locals de joventut a Lleida.