Sala de premsa

Comencen els treballs de reforç de les guardes de protecció de les basses del delta de l'Ebre

query_builder   16 febrer 2023 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

Comencen els treballs de reforç de les guardes de protecció de les basses del delta de l'Ebre

Aquest dijous la secretària d’Acció Climàtica i el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural visitaran les obres


La secretària d’Acció Climàtica, Anna Barnadas i López, visitarà les obres del Pla de reforç de les guardes de protecció de les basses del delta de l’Ebre. La secretària estarà acompanyada del director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Marc Vilahur, el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, i el director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez.

L’objectiu d’aquets treballs és evitar la regressió del delta davant la previsible pujada del nivell del mar, especialment en episodis de desbordament. Cal tenir en compte que els camps que envolten les llacunes del delta de l’Ebre es troben en alguns casos entre 10 i 20 centímetres per sota del nivell del mar, fet que si es produís un episodi de desbordament causaria la inundació amb aigua salada de moltes hectàrees d’arrossars.


09:30|Inici dels treballs de reforç de les guardes de protecció de les basses del delta de l'Ebre. Camí de la Sèquia Gran. Punt de trobada: 40°38'02.6"N 0°38'45.7"E|La Ràpita (Montsià)

La secretària d'Acció Climàtica, Anna Barnadas, i el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Marc Vilahur, visitaran les obres de reforç de les guardes de protecció de les basses del delta de l'Ebre. També hi assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, i el director dels Serveis Territorials d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia