Sala de premsa

El conseller Roger Torrent i el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, es reuneixen a la prèvia del MWC 2023

query_builder   23 febrer 2023 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Roger Torrent i el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, es reuneixen a la prèvia del MWC 2023

  1. La reunió tindrà lloc demà dijous, 23 de febrer, a les 10:30h, al Palau 1 de la Fira de Barcelona, a Montjuïc, i posteriorment, a les 11:15h, Torrent i Hoffman atendran els mitjans

Demà dijous, 23 de febrer, a les 10.30h, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de la secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost i Faus, es reunirà amb el conseller delegat de la GSMA i organitzador del MWC, John Hoffman, i amb la Head of Business Spain (Events and Mobile World Capital), Eulàlia Ripoll Giralt, per tractar sobre les perspectives davant l’edició 2023 del congrés que se celebrarà la setmana vinent; del paper i la participació de la Generalitat de Catalunya en l’impuls d’aquest esdeveniment de primer ordre; i dels projectes prioritaris que du a terme el Govern en matèria de polítiques digitals, com ara el projecte AINA.

La reunió tindrà lloc a porta tancada a la Sala de Protocol del Palau 1 de la Fira de Barcelona, a Montjuïc. Els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió a les 11:00h, i posteriorment, a les 11:15h, Torrent i Hoffman atendran els mitjans.

11:00|El conseller Torrent i el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, es reuneixen a la prèvia del MWC 2023. Palau 1 Fira de Barcelona. Recinte de Montjuïc ( pl. Espanya, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, es reunirà amb el conseller delegat de la GSMA i organitzador del MWC per tractar sobre les perspectives davant l'edició 2023 del congrés que se celebrarà la setmana vinent i del paper i la participació de la Generalitat de Catalunya en l'impuls d'aquest esdeveniment de primer ordre. També participaran en la reunió la secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost i Faus, i la Head of Business Spain (Events and Mobile World Capital), Eulàlia Ripoll Giralt.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia