Sala de premsa

Presentació de la Producció Agrària Sostenible al sector agrari de les Terres de l'Ebre

query_builder   24 febrer 2023 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la Producció Agrària Sostenible al sector agrari de les Terres de l'Ebre

La directora general d'Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes i Cullell, presentarà al sector agrícola de les Terres de l'Ebre la Producció Agrària Sostenible (PAS). La trobada informativa se celebrarà aquest divendres, 24 de febrer, a les 10.00 hores als serveis territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de Tortosa (pl. de Gerard Verges, 1).

Abans de començar la reunió amb el sector, la directora general atendrà als mitjans de comunicació i els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici la trobada.

Més informació sobre la PAS: Producció agrària sostenible. Departament d'Acció Climàti

10:00|Presentació de la Producció Agrària Sostenible al sector agrari de les Terres de l'Ebre. Serveis territorials del Departament d'Acció Climàtica ( pl. de Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

La directora general d'Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes i Cullell, presentarà al sector agrícola de les Terres de l'Ebre la Producció Agrària Sostenible (PAS). Més informació sobre la PAS: Producció agrària sostenible. Departament d'Acció Climàti.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia