Sala de premsa

Salut i Igualtat i Feminismes presenten el Pla de millora d'accés a l'anticoncepció a Catalunya el pròxim dilluns

query_builder   27 febrer 2023 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Salut i Igualtat i Feminismes presenten el Pla de millora d'accés a l'anticoncepció a Catalunya el pròxim dilluns

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, i la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitaran el Servei a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) del CAP Manso de Barcelona el pròxim dilluns 27 de febrer a les 12.00 hores.

Els mitjans de comunicació gràfics podran acompanyar els dos consellers per prendre imatges de la visita (ASSIR, carrer de Manso, 19, 6a planta, Barcelona).

En acabar la visita a l’ASSIR, Balcells i Verge oferiran una atenció als mitjans de comunicació a l’exterior del CAP per presentar el Pla de millora de l’anticoncepció a Catalunya.

12:00|Els consellers Balcells i Verge presenten el Pla de millora d'accés a l'anticoncepció a Catalunya . C. de Manso, 19. Planta 6|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, i la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitaran el Servei a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) del CAP Manso de Barcelona. Els mitjans de comunicació gràfics podran acompanyar els dos consellers per prendre imatges de la visita. En acabar la visita a l'ASSIR, Balcells i Verge oferiran una atenció als mitjans de comunicació a l'exterior del CAP per presentar el Pla de millora de l'anticoncepció a Catalunya.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia