Sala de premsa

El Parc Natural del Delta de l'Ebre promociona els equipaments patrimonials del delta

query_builder   28 febrer 2023 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

El Parc Natural del Delta de l'Ebre promociona els equipaments patrimonials del delta

La iniciativa s’emmarca dins del Pla d’acció de la Carta europea de turisme sostenible


El director del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Francesc Vidal, conjuntament amb el vicepresident del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, Joan Roig Castell, presentaran el pròxim dimarts una nova iniciativa per promocionar els equipaments culturals i patrimonials del delta. Aquesta iniciativa, impulsada conjuntament pel Parc Natural i el Museu de les Terres de l’Ebre, s’emmarca dins del Pla d’acció de la Carta europea de turisme sostenible, l’adhesió a la qual el Parc va renovar recentment.

A la presentació, que tindrà lloc a l’Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l’Ebre, també hi assistirà el president de la Junta Rectora del Parc, Dani Forcadell, i el director del Museu de les Terres de l’Ebre, Àlex Farnós.


11:30|Presentació de la campanya per impulsar els equipaments patrimonials del delta de l'Ebre . Ecomuseu del PNDE ( c. del Doctor Martí Buera, 22)|Deltebre (Baix Ebre)

El director del Parc Natural del Delta de l'Ebre, Francesc Vidal, conjuntament amb el vicepresident del Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre, Joan Roig Castell, presentaran una nova iniciativa per promocionar els equipaments culturals i patrimonials del delta.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia