1. L’acte tindrà lloc a Rubí, on Pere Aragonès i Juli Fernàndez visitaran les obres d’una promoció de 24 habitatges de lloguer assequible que està executant l’Incasòl a aquest municipi


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, juntament amb el conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, presentaran demà, divendres, les actuacions que impulsa el Govern per incrementar el parc d’habitatges de lloguer social a Catalunya. Aquesta presentació tindrà lloc a Rubí, a les 12.30 hores, després de visitar les obres de construcció d’una promoció de 24 habitatges de lloguer assequible que l’Instiut Català del Sòl (Incasòl) està executant al carrer Marconi d’aquest municipi del Vallès occidental.

Aquesta nova edificació que visitaran demà el president i el conseller forma part de la construcció de tres promocions d’habitatges de protecció oficial al sector de Can Sant Joan de Rubí. L’Incasòl ha executat ja dues d’aquestes promocions amb un total de 66 habitatges protegits, i aquesta tercera és previst que finalitzi el mes de novembre d’enguany.

Pere Aragonès i Juli Fernàndez visitaran les obres acompanyats de la directora de l’Incasòl, Maria Sisternas, i l’arquitecte, Pere Joan Ravetllat. I, tot seguit, a l’exterior de l’edifici, tindrà lloc l’esmentada presentació de les polítiques d’habitatge de lloguer social a Catalunya.

Prèviament a aquest acte, el president farà una visita institucional a l’Ajuntament de Rubí, on serà rebut per l’alcaldessa, Ana María Martínez, i la resta de membres del consistori.

Nota: Per motius logístics, la visita interior de les obres serà oberta només als mitjans gràfics.


12:30|Presentació de les polítiques d'habitatge de lloguer social. Carrer Marconi, 45-47|Rubí (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, juntament amb el conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, presentaran les actuacions que impulsa el Govern per incrementar el parc d'habitatges de lloguer social a Catalunya. Primer, a les 12.30 hores, tots dos faran una visita a les obres de construcció d'una promoció de 24 habitatges de lloguer assequible que l'Instiut Català del Sòl (Incasòl) està executant al carrer Marconi d'aquest municipi del Vallès Occidental. I, a continuació (al voltant de les 12.45 h) hi haurà l'acte de presentació de les polítiques d'habitage de lloguer social. Abans de la visita i la presentació, el president té previst també fer una visita institucional a l'Ajuntament de Rubí, on serà rebut per l'alcaldessa, Ana Maria Mrtínez i la resta de membres del consistori. El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, assistirà a la visita.