Sala de premsa

El conseller Nadal assisteix a la presa de possessió de Laia de Nadal Clanchet com a rectora de la Universitat Pompeu Fabra

query_builder   6 març 2023 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Nadal assisteix a la presa de possessió de Laia de Nadal Clanchet com a rectora de la Universitat Pompeu Fabra

Substitueix en el càrrec al rector sortint, Oriol Amat i Salas

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, assistirà dilluns, a les 12.00h, a l’acte de presa de possessió de la nova rectora de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Laia de Nadal Clanchet. De Nadal pren així el relleu del rector sortint, Oriol Amat i Salas, que participarà en l’acte, igual que la presidenta del Consell Social de la UPF, Montserrat Vendrell Rius.

Després dels parlaments institucionals a càrrec de la presidenta del Consell Social, del rector sortint i de la rectora entrant, el conseller intervindrà al seu torn per fer la cloenda de l’acte.

La presa de possessió es podrà seguir en directe a través la web de la UPF.

12:00|El conseller Nadal assisteix a la presa de possessió de Laia de Nadal Clanchet com a rectora de la Universitat Pompeu Fabra. Auditori del campus de la Ciutadella de la UPF ( c. Ramon Trias Fargas, 25-27)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, assistirà a la presa de possessió de la nova rectora de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Laia de Nadal Clanchet. De Nadal pren així el relleu del rector sortint, Oriol Amat i Salas, que participarà en l'acte, igual que la presidenta del Consell Social de la UPF, Montserrat Vendrell Rius. Després dels parlaments institucionals a càrrec de la presidenta del Consell Social, del rector sortint i de la rectora entrant, el conseller intervindrà al seu torn per fer la cloenda de l'acte. La presa de possessió es podrà seguir en directe a través la web de la UPF.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia