Sala de premsa

La consellera de la Presidència i el conseller de Drets Socials presenten els Jocs Special Olympics 2023

query_builder   6 març 2023 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de la Presidència i el conseller de Drets Socials presenten els Jocs Special Olympics 2023

  1. L’acte de presentació tindrà lloc dilluns 6 de març, a les 11.30 hores, al Palau de la Generalitat

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, i el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, presidiran dilluns vinent, 6 de març, al Palau de la Generalitat, la presentació dels Jocs Special Olympics 2023, que se celebraran a Granollers del 30 de març al 2 d’abril.

A la presentació, que tindrà lloc a les 11.30 hores, hi intervindran el conseller Campuzano, així com l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell; la presidenta de la Federació ACELL, Marina Gómez Hernández, i el president d’Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau Gragera. La consellera Vilagrà clourà l’acte. També hi assistirà la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas.

Granollers serà l’escenari de la dotzena edició dels Jocs Special Olympics, que se celebren cada quatre anys amb la participació d’esportistes amb discapacitat intel·lectual.

Nota: Els mitjans que desitgin cobrir la presentació hauran d’acreditar-se prèviament enviant un correu a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa.


11:30|La consellera Vilagrà i el conseller Campuzano presenten els Jocs Special Olympics 2023. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, i el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, presidiran la presentació dels Jocs Special Olympics 2023, que se celebraran a Granollers del 30 de març al 2 d'abril. El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs; el delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré,; i la directora general de Difusió, Eva Pomares, assistiran a l'acte.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia