Sala de premsa

El conseller de Territori presenta millores del transport públic de Capellades

query_builder   6 març 2023 13:15

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Territori presenta millores del transport públic de Capellades

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, presentarà, aquest dilluns 6 de març a les 13:15 hores a l’estació d’FGC de Capellades, millores del transport públic del municipi.

Hi assistirà l’alcalde de Capellades, Salvador Vives i Alari; el delegat del Govern al Penedès, David Alquézar Claramunt; el director d’FGC Operadora, Oriol Juncadella i Fortuny; la cap dels serveis territorials de Barcelona del Departament de Territori, Lara Medina i Romero; el director dels serveis territorials del Departament de Territori al Penedès, Raül Pérez Cobos; i el gerent de Montferri Hermanos, SL, Sergi Montferri Pérez.

Després de la presentació, la comitiva es desplaçarà amb el bus urbà fins a la parada de l’Esplanada NEAN per anar a la Biblioteca municipal El Safareig, on el conseller signarà el llibre d’honor. Els mitjans que ho vulguin podran fer el trajecte amb l’autobús.

13:15|El conseller Fernàndez presenta millores al transport públic de Capellades. Estació FGC de Capellades |Capellades (Anoia-Penedès)

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, presentarà, a l'estació d'FGC de Capellades, millores del transport públic al municipi. Hi assistirà l'alcalde de Capellades, Salvador Vives i Alari; el delegat del Govern al Penedès, David Alquézar Claramunt; el director d'FGC Operadora, Oriol Juncadella i Fortuny; la cap dels serveis territorials de Barcelona del Departament de Territori, Lara Medina i Romero; el director dels serveis territorials del Departament de Territori al Penedès, Raül Pérez Cobos; i el gerent de Montferri Hermanos, SL, Sergi Montferri Pérez.

Després de la presentació, la comitiva es desplaçarà amb el bus urbà fins a la parada de l'Esplanada NEAN per anar després a la Biblioteca municipal El Safareig, on el conseller signarà el llibre d'honor. Els mitjans que ho vulguin podran fer el trajecte amb l'autobús.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia