Sala de premsa

La consellera Ubasart inaugura l'exposició 'Dones invisibles' al Palau Robert

query_builder   7 març 2023 18:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ubasart inaugura l'exposició 'Dones invisibles' al Palau Robert

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, inaugurarà l’exposició ‘Dones Invisibles’ a la sala 4 del Palau Robert demà dimarts 7 de març a les 19 hores. Aquesta mostra és un projecte de fotografia fet per dones internes en centres penitenciaris de Catalunya. La iniciativa, impulsada per la fundació SETBA, vol millorar l’autoestima de les recluses a través de la imatge i l’adquisició de nous coneixements, tot generant oportunitats de feina i visibilitzant aquest col·lectiu, que representa el 6 % de la població penitenciària.

Es farà una visita guiada per a la premsa a les 11 h, a càrrec de les organitzadores del projecte.

L’exposició, que és gratuïta i d’accés lliure, es podrà veure a partir del dia 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona.

ACTE

Inauguració de l’exposició ‘Dones Invisibles’

DIA

Dimarts, 7 de març de 2023

HORA

11 h Visita guiada per als mitjans

19 h Acte d’inauguració de l’exposició


18:30|La consellera Ubasart assisteix a la inauguració de l'exposició 'Dones Invisibles' al Palau Robert. Palau Robert ( pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, assistirà a la inauguració de l'exposició Dones Invisibles al Palau Robert que anirà a càrrec de la secretària d'Igualtat del departament d'Igualtat i Feminismes, Montserrat Pineda Lorenzo. La secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls i Carol; el secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Oriol Duran; i la directora general de Difusió, Eva Pomares, també hi aniran.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia