Sala de premsa

Ratificació de l'acord de reindustrialització dels terrenys de la Zona Franca de Barcelona

query_builder   13 març 2023 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

Ratificació de l'acord de reindustrialització dels terrenys de la Zona Franca de Barcelona

El conseller Roger Torrent i la ministra Reyes Maroto intervindran a l’acte

El proper dilluns 13 de març, a les 10:30 hores, el conseller d’Empresa Treball, Roger Torrent i Ramió, la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme del Govern d'Espanya, Reyes Maroto Illera, i el delegat especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro Morera, intervindran des del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) en l'acte de ratificació de l’acord de reindustrialització dels terrenys de la Zona Franca que ocupava l'empresa Nissan.

L’acte comptarà també amb la presència de la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix, així com els membres de la mesa de reindustrialització i els representants de Goodman i del Hub d’Electromobilitat.

L'acte se celebrarà a l'auditori de la seu central del CZFB (Avinguda Parc Logístic, 2, 10).


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @empresacat | @treballcat

10:30|El conseller Torrent ratifica l'acord de reindustrialització dels terrenys de la Zona Franca de Barcelona. Avinguda Parc Logístic, 2, 10 (auditori de la seu central del CZFB) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa Treball, Roger Torrent i Ramió, la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme del Govern d'Espanya, Reyes Maroto Illera, i el delegat especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro Morera, intervindran des del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) en l'acte de ratificació de l'acord de reindustrialització dels terrenys de la Zona Franca que ocupava l'empresa Nissan.

L'acte comptarà també amb la presència de la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix, així com els membres de la mesa de reindustrialització i els representants de Goodman i del Hub d'Electromobilitat.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia