Sala de premsa

El Departament d'Acció Climàtica presenta als municipis de la costa central l'ajut per promoure l'Economia Blava sostenible als territoris pesquers dotat amb 15,6 milions

query_builder   15 març 2023 17:15

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament d'Acció Climàtica presenta als municipis de la costa central l'ajut per promoure l'Economia Blava sostenible als territoris pesquers dotat amb 15,6 milions

El director general de Política Marítima i Pesca Sostenible, Sergi Tudela, i el director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Barcelona, Josep Pena, presentaran als municipis de la costa central les ajudes europees destinades a promoure l’Economia Blava sostenible mitjançant el desenvolupament local participatiu de les comunitats pesqueres, dotat amb 15,6 milions d’euros. La trobada informativa tindrà lloc aquest dimecres, 15 de març, a les 17.30 hores, a la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú (zona de servei del port).

Abans de començar la reunió, a les 17:15 h, el director general i el director dels serveis territorials atendran els mitjans de comunicació i els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la trobada.

Aquestes ajudes es vehiculen a través dels Grups d’Acció Local Pesquer, entitats sorgides per dissenyar i desenvolupar en el territori, de baix a dalt, estratègies per a la gestió dels ajuts europeus, tot permetent centrar les actuacions i els recursos en les prioritats definides pel territori mateix.

L'àmbit territorial del Grup d’Acció Local de la Costa Central aplega els municipis següents: Vilanova i la Geltrú, Sitges, Badalona i Barcelona.

17:15|Presentació de l'ajut per promoure l'Economia Blava sostenible als territoris pesquers dotat amb 15,6 milions . Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, Rambla del Port s/n (zona de servei del port)|Vilanova i la Geltrú (Garraf)

El director general de Política Marítima i Pesca Sostenible, Sergi Tudela, i el director dels Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Barcelona, Josep Pena, presentaran als municipis de la costa central les ajudes europees destinades a promoure l'Economia Blava sostenible mitjançant el desenvolupament local participatiu de les comunitats pesqueres, dotat amb 15,6 milions d'euros.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia