Sala de premsa

El conseller Maragall visita diversos centres educatius del Berguedà

query_builder   15 novembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Maragall visita diversos centres educatius del Berguedà

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, visitarà demà, divendres 16 de novembre, diversos centres educatius de les poblacions de Bagà i Vilada.
L'acompanyarà en la visita el director dels Serveis Territorials d'Educació a Barcelona Comarques, Camil Fortuny. El conseller arribarà a les 13.00 hores al CEIP Galceran de Pinós, a Bagà. Allà farà un recorregut per les instal·lacions del centre i mantindrà una trobada amb l'equip directiu. A les 13.40 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Tot seguit, el conseller es desplaçarà a l'Ajuntament de Bagà. A la tarda el conselller Maragall visitarà l'Ajuntament de Vilada i, a les 16.00 hores, es traslladarà al CEIP Serra de Picamill-ZER Berguedà Centre, on recorrerà les instal·lacions del centre i es reunirà amb l'equip directiu.

13:00|.CEIP Galceran de Pinós (av. Reina Elisenda, 2)|Bagà (El Berguedà)

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, visitarà el CEIP Galceran de Pinós. Allà farà un recorregut per les instal·lacions del centre i mantindrà una trobada amb l'equip directiu. A les 13.40 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Tot seguit, el conseller es desplaçarà a l'Ajuntament de Bagà.