Sala de premsa

El conseller Campuzano presenta el desplegament de noves places d'atenció diürna per a gent gran

query_builder   18 març 2023 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Campuzano presenta el desplegament de noves places d'atenció diürna per a gent gran

El titular de Drets Socials farà una visita institucional a l’Ajuntament de Cubelles, on es reunirà amb l’alcaldessa per tractar sobre la concertació de places de SAIAR

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, visitarà aquest dissabte Cubelles, on el Departament estudia concertar noves places de servei d’atenció integral en l’àmbit rural (SAIAR).

Campuzano es reunirà a les 10h amb l’alcaldessa del municipi, Rosa Fonoll Ventura, i signarà el llibre d’honor. Tot seguit, el conseller i l’alcaldessa es traslladaran a la pl. del Castell, on Campuzano atendrà els mitjans de comunicació per explicar el pla de desplegament de noves places de SAIAR arreu del país.

Els SAIAR són equipaments per a gent gran que disposen d’espais diferenciats per oferir els serveis assimilables als d’un centre de dia i altres zones complementàries per tallers i serveis amb caràcter ambulatori i a domicili, en funció de les necessitats dels usuaris i les seves famílies.


10:00|El conseller Campuzano visita Cubelles i explica el desplegament de noves places concertades de SAIAR. Ajuntament i pl del Castell|Cubelles (Garraf)

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, farà una visita institucional a l'Ajuntament de Cubelles. Tot seguit, a la plaça del Castell, atendrà els mitjans de comunicació per explicar el pla de desplegament de noves places de serveis d'atenció integral en l'àmbit rural (SAIAR) arreu del país.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia