Sala de premsa

La consellera d'Igualtat i Feminismes i la presidenta de l'ICD presenten un pla pioner per combatre la pressió estètica

query_builder   27 març 2023 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Igualtat i Feminismes i la presidenta de l'ICD presenten un pla pioner per combatre la pressió estètica

  1. El Pla d’Acció per combatre la pressió estètica dona per primera vegada una resposta coordinada i transversal a aquesta forma de violència simbòlica contra les dones que impacta sobre l’autoestima i la salut, tant física com mental.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí Altés, presentaran el Pla d’acció per combatre la pressió estètica el proper dilluns 27 de març a les 10:30 h al Districte Administratiu.

Es tracta d’un pla sense precedents a nivell internacional que estableix accions en àmbits com l’alimentació, la moda, l’audiovisual, l’esport, el món laboral, l’educació i la salut. El pla busca conscienciar la societat sobre l’impacte que la pressió estètica té especialment en l’autoestima i la salut de les dones i denunciar aquelles pràctiques que la fomenten.

L’acte es durà a terme a la sala polivalent del Districte Administratiu (Carrer del Foc 57, Edifici A, Barcelona), dilluns 27 de març a les 10:30 h.

Els mitjans que vulguin assistir a l’acte han d'acreditar-se i enviar les seves dades a comunicació.igualtat@gencat.cat.

En cas de necessitar aparcament, cal entrar per l’Edifici B (carrer Alts Forns 36-44) i enviar el número de la matrícula per acreditar el vehicle.

La roda de premsa es podrà seguir en línia en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=ej_sSSVdufw

10:30|La consellera Verge presenta un pla pioner per combatre la pressió estètica. Sala polivalent del Districte Administratiu ( c. del Foc 57, Edifici A)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí Altés, presentaran el Pla d'acció per combatre la pressió estètica. Es tracta d'un pla sense precedents a nivell internacional que estableix accions en àmbits com l'alimentació, la moda, l'audiovisual, l'esport, el món laboral, l'educació i la salut. El pla busca conscienciar la societat sobre l'impacte que la pressió estètica té especialment en l'autoestima i la salut de les dones i denunciar aquelles pràctiques que la fomenten.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia