Sala de premsa

Demà dimecres, 29 de març, a les 17.00h, a Moià (carrer de les Joies, 32)

El conseller Elena visita les obres de la futura comissaria de proximitat a Moià

query_builder   29 març 2023 17:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena visita les obres de la futura comissaria de proximitat a Moià

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat de l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras i Rubio, visitarà, demà dimecres, 29 de març, a les 17.00 h, la futura comissaria de proximitat, compartida entre Mossos d’Esquadra i Policia Local, al municipi.

A la visita hi assistiran també la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Montse Barniol i Carcasona, el director general de la Policia, Pere Ferrer i Sastre, i la directora dels Serveis territorials d’Interior a la Catalunya Central, Elena Roca i Rosés, entre d’altres autoritats i comandaments policials.

En el marc de la visita, el conseller Elena i l’alcalde Guiteras es reuniran amb alcaldes del Moianès.

Els periodistes interessats a cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, abans d’avui dimarts, a les 19.00 h.17:00|El conseller Elena visita les obres de la futura comissaria de proximitat a Moià. C. de les Joies, 32|Moià (Moianès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat de l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras i Rubio, visitarà la futura comissaria de proximitat, compartida entre Mossos d'Esquadra i Policia Local, al municipi. També hi assistirà la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia