Sala de premsa

Signatura del conveni per al futur parc sanitari de Valls

query_builder   29 març 2023 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Signatura del conveni per al futur parc sanitari de Valls

  1. El conseller de Salut, Manel Balcells, es desplaçarà demà a la capital de l’Alt Camp per rubricar l’acord que establirà els següents passos per a la construcció d’un CAP, un sociosanitari i un nou hospital a Valls
  2. L’acte se celebrarà al claustre del Pius Hospital aquest dimecres a les 12 hores

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, signarà demà el conveni amb l’Ajuntament de Valls per al futur parc sanitari de la ciutat. L’acte es durà a terme a les 12 hores al claustre del Pius Hospital de Valls. El conseller signarà l’acord en companyia de l’alcaldessa, Dolors Farré Cuadras, i de Martí Barberà Montserrat, president del Consell d’Administració del Pius Hospital. Tot seguit hi haurà atenció als mitjans.

12:00|El conseller Balcells firma el conveni per al futur parc sanitari de Valls. Claustre del Pius Hospital (pl. de Sant Francesc, 1)|Valls (Alt Camp)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, signarà el conveni amb l'Ajuntament de Valls per al futur parc sanitari de la ciutat. Ho farà en companyia de l'alcaldessa, Dolors Farré Cuadras, i de Martí Barberà Montserrat, president del Consell d'Administració del Pius Hospital. Tot seguit hi haurà atenció als mitjans.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia