Sala de premsa

El conseller Fernàndez es reuneix amb els alcaldes de Tortosa i l'Aldea en relació al polígon Catalunya Sud

query_builder   30 març 2023 11:15

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Fernàndez es reuneix amb els alcaldes de Tortosa i l'Aldea en relació al polígon Catalunya Sud

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, es reunirà demà dijous, 30 de març, amb l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i Pedrola, i amb l’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo i Franch, en relació al polígon industrial Catalunya Sud.La reunió tindrà lloc, a les 11.15 hores, a la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre (carrer de Montcada, 23. Tortosa). Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici (mut).

Un cop acabada la trobada, el conseller atendrà els mitjans de comunicació a la Sala Terres de l'Ebre. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre (Plaça Gerard Vergés, 1).

11:15|El conseller Fernàndez es reuneix amb els alcaldes de Tortosa i l'Aldea en relació al polígon Catalunya Sud. Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre (c. de Montcada, 23)|Tortosa (Baix Ebre)

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, es reunirà amb l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i Pedrola, i amb l'alcalde de l'Aldea, Xavier Royo i Franch, en relació al polígon industrial Catalunya Sud.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia