Sala de premsa

El conseller Torrent visita les instal·lacions que acolliran la prèvia de la Copa Amèrica

query_builder   3 abril 2023 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent visita les instal·lacions que acolliran la prèvia de la Copa Amèrica

  1. Vilanova i la Geltrú serà l’escenari de les regates preliminars de la Copa Amèrica de Vela del 14 al 17 de setembre de 2023


El proper dilluns 3 d’abril, a les 11 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, farà una visita institucional a les instal·lacions que acolliran les regates preliminars de la 37è Copa Americà. L’acompanyaran l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, la primera tinenta d’alcaldia i regidora d’Esports, Blanca Albà, la regidora d’Empresa, Conxi Martínez, la vicepresidenta America’s Cup Event, Aurora Catà i l’Event Director ACE, Leslie Ryan.

La visita començarà a l’espai La Daurada, seguida del Vilanova Grand Marina Pendennis, al Moll de Ponent, i finalitzarà al Club Nàutic, a la Rambla del Port, on el conseller i l’alcaldessa atendran els mitjans de comunicació.

Vilanova i la Geltrú serà l’escenari de les regates preliminars de la Copa Amèrica de Vela. Durant quatre dies, del 14 al 17 de setembre, es realitzaran una jornada d’entrenaments i tres més de competició, en els quals sis equips s’estrenaran a les aigües mediterrànies d’aquest port del Garraf.

11:00|El conseller Torrent visita les instal·lacions que acolliran la prèvia de la Copa Amèrica . Pl. Trajo de Garbí, s/n (La Daurada)|Vilanova i la Geltrú (Garraf)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, farà una visita institucional a les instal·lacions que acolliran les regates preliminars de la 37è Copa Americà.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia