Sala de premsa

El conseller Fernàndez inaugura el nou planetari i la nova temporada del Parc Astronòmic del Montsec

query_builder   1 abril 2023 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Fernàndez inaugura el nou planetari i la nova temporada del Parc Astronòmic del Montsec

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, inaugurarà demà dissabte, 1 d’abril, el renovat planetari L’Ull del Montsec i la nova temporada del Parc Astronòmic del Montsec, acompanyat del president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra i Barreto, i el president d’FGC Turisme, Toni Sanmartí i Rovira. A l’acte també hi assistiran representants institucionals del territori.

Durant l’acte es mostrarà el nou planetari, renovat en la seva totalitat i que emetrà en 3D amb el format audiovisual més gran del món; el nou pati de butaques, ampliat, 100% accessible i que permetrà la interacció dels espectadors; la nova senyalització exterior i interior; les noves electrolineres per a vehicles elèctrics i totes les novetats de la temporada de l’Astronòmic.

L’acte tindrà lloc, a les 12 h, al Parc Astronòmic del Montsec (Àger).


12:00|El conseller Fernàndez inaugura el nou planetari i la nova temporada del Parc Astronòmic del Montsec. Parc Astronòmic del Montsec ( camí del Coll d'Ares, s/n)|Àger (Noguera)

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, inaugurarà el renovat planetari L'Ull del Montsec i la nova temporada del Parc Astronòmic del Montsec, acompanyat del president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra i Barreto, i el president d'FGC Turisme, Toni Sanmartí i Rovira. El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré, també hi anirà.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia