Sala de premsa

Demà dimecres, 26 d'abril, a partir de les 9.00 hores a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

El conseller Elena inaugura a l'ISPC la jornada d'atenció a la diversitat social en emergències

query_builder   26 abril 2023 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena inaugura a l'ISPC la jornada d'atenció a la diversitat social en emergències

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, inaugurarà demà dimecres, 26 d’abril, la jornada d’atenció a la diversitat social en emergències que es farà a l’ISPC i que està destinada als membres dels cossos operatius que treballen en l’àmbit de les emergències.

Durant la jornada, que començarà a les 9 hores, també es presentarà la guia que s’ha elaborat des de la Direcció General de Protecció Civil per tal d’adaptar la resposta a les emergències a la diversitat social de col·lectius com les persones amb discapacitat, les persones grans, o les persones amb problemes de salut mental, entre altres.

Amb la jornada es vol traslladar, amb testimonis directes i casos pràctics, la necessitat d’adaptar la resposta a emergències a la diversitat social. La jornada és fruit dels treballs desenvolupats el 2021 i 2022 amb diversos col·lectius i amb els ens locals.

Els mitjans interessats a cobrir la jornada han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyen abans d’avui dimarts a les 19.00 h


09:00|El conseller Elena inaugura a l'ISPC la jornada d'atenció a la diversitat social en emergències. Ctra. C-17 Barcelona-Ripoll, km 13,5|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, inaugurarà la jornada d'atenció a la diversitat social en emergències que es farà a l'ISPC i que està destinada als membres dels cossos operatius que treballen en l'àmbit de les emergències.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia