Sala de premsa

La consellera de la Presidència inaugura demà el congrés 'La Igualtat en Joc'

query_builder   26 abril 2023 15:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de la Presidència inaugura demà el congrés 'La Igualtat en Joc'

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, presidirà demà dimecres, a l’INEFC Barcelona, la inauguració del congrés ‘La igualtat en Joc’. El congrés tindrà lloc en aquest centre del 26 al 28 d’abril i està organitzat pel Govern en el marc de l’aposta per l'esport femení i igualitari.

En la benvinguda institucional, que es farà a les tres de la tarda, la consellera Vilagrà estarà acompanyada de la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas.

A continuació, es celebrarà la conferència inaugural “Gender Equality on the Move: Accelerate!” (“La igualtat de gènere en joc: premem l’accelerador!), a càrrec de Johanna Adriaanse, reconeguda professora de la Universitat Tecnològica de Sydney (Austràlia) i experta en l’esport, la dona i la igualtat de gènere.

Fins el proper divendres, el congrés ‘La igualtat en Joc’ vol ser una plataforma de transferència de coneixement, interacció i aprenentatge per augmentar el reconeixement de l’esport femení a casa nostra, i comptarà amb les aportacions d’especialistes en gènere i esport de reconegut prestigi català, estatal i internacional.


15:00|La consellera Vilagrà inaugura el congrés 'La Igualtat en Joc'. INEFC Barcelona ( av. de l'Estadi, 12-22)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, presidirà, a l'INEFC Barcelona, la inauguració del congrés 'La igualtat en Joc'. El congrés tindrà lloc en aquest centre del 26 al 28 d'abril i està organitzat pel Govern en el marc de l'aposta per l'esport femení i igualitari.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia