Sala de premsa

El president Aragonès lliura demà, divendres, la Medalla i Placa al Treball President Macià

query_builder   28 abril 2023 17:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès lliura demà, divendres, la Medalla i Placa al Treball President Macià

  1. Els guardons reconeixen treballadors, empreses i organitzacions que s’han distingit per les qualitats o mèrits en el món del treball
  2. El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i altres membres del Govern acompanyaran el president en aquest acte

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, presidirà demà divendres, dia 28 d’abril, l’acte de lliurament de la Medalla i Placa al Treball President Macià 2022, que enguany reconeix els mèrits laborals de 17 persones i 5 entitats.

L’acte, que se celebrarà a les 17.00 hores al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, començarà amb la intervenció del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió. Tot seguit , es llegirà el decret de concessió dels guardons i el president lliurarà als premiats la distinció. A continuació, parlaran una de les persones guardonades amb la Medalla i una representant de les premiades amb la Placa. El president Aragonès clourà l’acte amb la seva intervenció.

Els guardons, creats l’any 1938, reconeixen treballadors i empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l'impuls de l’economia catalana. També són un reconeixement als que s'han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral.

Per part del Govern, també hi seran presents les conselleres d’Igualtat i Feminismes i de Justícia, Drets i Memòria, Tània Verge i Mestre i Gemma Ubasart i González, respectivament, i els consellers de Territori i de Drets Socials, Juli Fernàndez i Olivares, i Carles Campuzano i Canadès.

En acabar, es farà una fotografia del president de la Generalitat amb tots els premiats.

Persones guardonades amb la Medalla al treball President Macià 2022:

-Rosa-Núria Aleixandre Cerarols 

-Eduard Boada Pascual

-Enric Canet i Capeta

-Joaquim M. Caula i Pardàs

-Ramon Cebrian Sans

-Lam Chuen Ping 

-Maria Rosa Eritja Casadellà

-Josefina Fígols Giné

-Montserrat Fortuny i Mariné

-David Garrofé Puig 

-Beatriu Masià Masià

-Lluís Pagès Marigot 

-Manuel Palou i Serra 

-Isabel Josefa Pallarès i Roqué (a títol pòstum)

-Rosa Queral Casanova

-Montserrat Ros Calsina

-M. Rosa Sans Amenós


Guardonats amb les Plaques al treball President Macià 2022:

-Cooperativa Mujeres Pa’lante, en la categoria d’igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar.

-Fundació Privada Surt, en la categoria d’igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar. 

-Elring Klinger, en la categoria d’igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar.

-Fundació Casa Dalmases, en la categoria de responsabilitat social empresarial. 

-GOSBI PET FOOD SL, en la categoria de responsabilitat social empresarial.


L’acte es podrà seguir al web govern.cat i als perfils oficials de l’Executiu a les diferents xarxes socials. També estarà disponible a la plataforma Watchity (dins l'apartat de Fitxers compartits) imatges de l’acte. Les dades per accedir-hi són les següents:

Workspace: https://governmitjans.watchity.comUsuari:comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Password: premsa

Nota: Per cobrir l’acte cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia