Sala de premsa

El president Aragonès inaugura dimarts la 31a edició de 080 Barcelona Fashion

query_builder   2 maig 2023 13:15

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès inaugura dimarts la 31a edició de 080 Barcelona Fashion

  1. L’acte tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau, a les 13.00 hores

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, inaugurarà el proper dimarts, 2 de maig, la 31a edició de 080 Barcelona Fashion.

L’acte, que tindrà lloc a les 13.00 hores, al Recinte Modernista de Sant Pau, comptarà també amb la presència de la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Agnès Russiñol i Amat.

El cap de l’Executiu arribarà a les 12.45 hores per fer, prèviament, un recorregut per les instal·lacions.

La diversitat de cossos, de talles, funcional i de gènere seran els elements que guiaran aquesta edició del 080, sense deixar de posar l’accent en la sostenibilitat i la circularitat.

Una de les principals novetats d’enguany serà una desfilada de moda inclusiva que s’ha organitzat en col·laboració amb l’Institut Català de les Dones, amb l’objectiu de dur a terme una acció de sensibilització sobre la neutralitat corporal i la diversitat funcional.

La 31a edició del 080 Barcelona Fashion acollirà la passarel·la del 2 al 5 de maig.

Acreditacions: Per cobrir aquest acte cal demanar l’acreditació a Equipo Singular a través de correu, a la següent adreça: alejandra.demiquel@equiposingular.com (Alejandra de Miguel 667 60 21 37). S’haurà d’indicar el nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.


Xarxes socials:

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

13:15|Inauguració de la 080 Barcelona Fashion. Recinte Modernista de Sant Pau|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, inaugurarà la 31a edició de 080 Barcelona Fashion. Prèviament, a les 12.45 hores, el cap de l'Executiu farà un recorregut pel Village .

Nota: Per cobrir aquest acte cal demanar l'acreditació a Equipo Singular a través de l'adreça: alejandra.demiquel@equiposingular.com(Alejandra de Miguel 667 60 21 37). S'haurà d'indicar el nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi desenvolupa.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia