Sala de premsa

settings_input_antenna Convocatòria

La ruta dels lactis de Catalunya ofereix 18 visites per donar a conèixer el gust i la cultura d'aquests productes

El proper dimecres, 3 de maig a les 10h a la sala d’actes del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614, de Barcelona), tindrà lloc la presentació de Lactòfils, la ruta dels lactis de Catalunya, una iniciativa que convida a les persones entusiastes de la llet i els seus derivats, i també a tothom qui vulgui descobrir més sobre l’origen i la qualitat d’aquests productes, a gaudir d’experiències culturals i gastronòmiques en diversos espais del territori. Actualment, s’han obert tres rutes a Barcelona, Girona i Lleida, amb 18 espais visitables per la ciutadania.

Aquesta ruta és una actuació de l'Associació Interprofessional Lletera de Catalunya (ALLIC), que estarà sota el paraigua de les activitats promogudes pel nou Institut de la Llet i els Productes Lactis, amb la col·laboració de Prodeca, a través de la Gastroteca, i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya (DACC).

L'acte de presentació comptarà amb la participació del secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Carmel Mòdol, que posarà en valor les principals dades del sector i serà l'encarregat de cloure la presentació, i el president de l'ALLIC, Ignasi Sans, que explicarà l'origen del projecte i posarà en context les tres rutes en què se subdivideix. Per la seva banda, Laura Martí, responsable de la Gastroteca de Prodeca, valorarà les rutes d'aquest espai com a itineraris plens d'història i sabors.

Durant l'acte de presentació, la directora de Màrqueting d'Ametller Origen, Eva Rodríguez, i la relacions públiques i institucionals de La Fageda, Mariona Martí, dues iniciatives territorials que formen part de la ruta, explicaran les seves motivacions per formar-ne part, així com el valor que aquesta iniciativa aporta a la ciutadania.


10:00Presentació de la ruta dels lactis de Catalunya .
Sala d'actes del Departament d'Acció Climàtica. Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614.. Barcelona (Barcelonès)

El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Joan Gòdia, participarà en la presentació de Lactòfils, la ruta dels lactis de Catalunya, una iniciativa de l'Associació Interprofessional Lletera de Catalunya (ALLIC), que estarà sota el paraigua de les activitats promogudes pel nou Institut de la Llet i els Productes Lactis, amb la col·laboració de PRODECA, a través de la Gastroteca, i el Departament.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia