Sala de premsa

El Consorci del Montsec organitza dilluns una jornada sobre turisme i patrimoni natural i històric

query_builder   30 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Consorci del Montsec organitza dilluns una jornada sobre turisme i patrimoni natural i històric

Un dels temes que es tractaran serà el dels projectes al voltant del Parc Natural del Montsec
El Consorci del Montsec organitza aquest dilluns, dia 2 de juny, una jornada sobre “Turisme i Patrimoni Natural i Històric del Montsec” adreçada a empresaris, tècnics i professionals del sector, i a responsables polítics d’aquestes àrees de les diferents administracions. L’acte tindrà lloc al Monestir de les Avellanes, a partir de les 10.00 hores.
 
En el transcurs del dia es tractaran els projectes de dinamització turística del Montsec, com és el cas del Parc Astronòmic del Montsec, les rutes ornitològiques de la zona, el projecte Interreg IV al voltant de la investigació en astronomia, geologia, paleontologia i història; i les estratègies i projectes de futur relacionats amb el Parc Natural del Montsec.
 
Entre els participants a la jornada hi ha el director científic del Consorci del Montsec, Salvador Rivas; l’ecòleg i guia ornitològic Steve West; l’observador territorial de la Fundació Territori i Paisatge a Lleida, Joan Estrada; i la directora del Parc Natural del Montseny, Joana Barber, entre altres.
 
La presentació de la jornada, a les 10.00 hores, anirà a càrrec del delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, i el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert. El delegat del Govern a Lleida i vicepresident primer del Consorci del Montsec, Miquel Pueyo, farà la cloenda, a les 17.30 hores.
 
Es tracta de la segona jornada de desenvolupament turístic que organitza el Consorci del Montsec. La primera es va celebrar el març de 2006.

17:30|.Monestir de les Avellanes (C-12, km. 181)|Os de Balaguer (La Noguera)

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, clourà la Jornada "Turisme i Patrimoni Natural i Històric del Montsec", organitzada pel Consorci del Montsec.