Sala de premsa

A partir de les 11.20 h el conseller oferirà una atenció als mitjans de comunicació

El conseller Nadal visita demà les instal·lacions de l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) a Tarragona

query_builder   10 maig 2023 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Nadal visita demà les instal·lacions de l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) a Tarragona

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, visitarà demà dimecres l’Institut Català d'Investigació Química (ICIQ), centre de recerca CERCA especialitzat en l’àmbit de la química.

Nadal es reunirà amb la direcció del centre, encapçalada pel professor Emilio Palomares, on coneixerà les principals línies de recerca i els projectes de futur de l’ICIQ. Posteriorment farà un recorregut per les instal·lacions científiques del centre.

Els mitjans de comunicació podran accedir al centre a partir de les 11.20 h, quan el conseller Nadal i el director de l’ICIQ atendran les preguntes dels periodistes a l’accés principal del centre.

10:00|El conseller Nadal visita l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) a Tarragona. Institut Català d'Investigació Química ( av. dels Països Catalans, 16)|Tarragona (Tarragonès)

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, visitarà l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ), centre de recerca CERCA especialitzat en l'àmbit de la química. Els mitjans de comunicació podran accedir al centre a partir de les 11.20 h, quan el conseller Nadal i el director de l'ICIQ atendran les preguntes dels periodistes a l'accés principal del centre. El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, acompanyarà el conseller.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia