La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol, presentarà el pròxim dimarts, a les 13.00 hores, el dispositiu i les actuacions de Campanya Forestal 2023 dels Bombers de la Generalitat i el Cos d’Agents Rurals a la Catalunya Central. 

A la presentació assistiran també la directora dels Serveis Territorials d’Interior a la Catalunya Central, Elena Roca; el cap de la Regió d’Emergències Centre dels Bombers de la Generalitat, Santi Lleonart, i el cap de l'àrea regional de la Catalunya Central del Cos d'Agents Rurals, Jaume Torralba, així com representants de la Direcció General de Protecció Civil i dels Mossos d’Esquadra, entre d’altres.

La presentació als mitjans es farà després d’una jornada dels Bombers de la Generalitat per presentar el seu dispositiu als representants operatius d’altres agències i cossos de seguretat, amb l’objectiu de millorar el coneixement i la coordinació en les actuacions per incendis forestals.



13:00|Presentació del dispositiu de Campanya Forestal 2023 dels Bombers de la Generalitat . Palau Firal de Manresa|Manresa (Bages)

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol, presentarà el dispositiu i les actuacions de Campanya Forestal 2023 dels Bombers de la Generalitat i el Cos d'Agents Rurals a la Catalunya Central.