Sala de premsa

Presentació de l'enquesta sobre actituds i comportaments discriminatoris i de violència masclista a l'àmbit laboral de l'execució penal

query_builder   16 juny 2023 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'enquesta sobre actituds i comportaments discriminatoris i de violència masclista a l'àmbit laboral de l'execució penal

El proper divendres, 16 de juny, a les 10 h, a la seu del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), es presentaran les conclusions de la primera enquesta sobre actituds i comportaments discriminatoris i de violència masclista en l’àmbit laboral de l’execució penal. Es tracta de la primera anàlisi d’aquesta mena que es fa al sector i té el valor afegit que analitza la realitat dels diferents col·lectius que treballen en l’àmbit penitenciari, als centres educatius de justícia juvenil i als centres penitenciaris.

Hi participaran la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, la directora del CEJFE, Encarna Bodelón, i la directora general d’Afers Penitenciaris, Paula Montero. Durant l’exposició, Montero contextualitzarà l’estudi i detallarà algunes de les propostes de millora que s’han plantejat arran de l’anàlisi de les dades; per la seva banda, Bodelón exposarà les conclusions principals de l’enquesta; finalment, la consellera clourà la intervenció amb una reflexió més estratègica transversal a l’àmbit del Departament.

Les persones interessades a assistir-hi s’han d’acreditar escrivint un correu a premsa.justicia@gencat.cat i indicant-hi el nom, cognoms i DNI, i el nom del mitjà de comunicació, fins dijous, 15 de juny, a les 15 h.ACTE:

Presentació dels resultats de l’enquesta sobre actituds i comportaments discriminatoris i de violència masclista a l’àmbit laboral de l’execució penal

DIA:

Divendres, 16 de juny

HORA:

10 h

LLOC:

Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

C. Pau Claris, 158

Barcelona


10:00|La consellera Ubasart clou la presentació de l'enquesta sobre actituds i comportaments discriminatoris i de violència masclista a l'àmbit laboral de l'execució penal. C. Pau Claris, 158|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, farà la cloenda de la presentació de l'enquesta sobre actituds i comportaments discriminatoris i de violència masclista a l'àmbit laboral de l'execució penal. També hi participaran la directora del CEJFE, Encarna Bodelón, i la directora general d'Afers Penitenciaris, Paula Montero. Durant l'exposició, Montero contextualitzarà l'estudi i detallarà algunes de les propostes de millora que s'han plantejat arran de l'anàlisi de les dades; per la seva banda, Bodelón exposarà les conclusions principals de l'enquesta; finalment, la consellera clourà la intervenció amb una reflexió més estratègica transversal a l'àmbit del Departament.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia