Sala de premsa

La consellera Mas Guix presenta les dades sobre el desplegament dels fons Next Generation EU a Catalunya

query_builder   26 juny 2023 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Mas Guix presenta les dades sobre el desplegament dels fons Next Generation EU a Catalunya

Dilluns, 26 de juny, a les 10:30 hores, la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, acompanyada del secretari d’Afers Econòmics i Fons Europeus, Miquel Puig, i del director general de Fons Europeus i Ajuts d’Estat, Aleix Cubells, oferirà una roda de premsa per presentar les dades sobre el desplegament dels fons Next Generation EU a Catalunya.

La trobada informativa tindrà lloc al Districte Administratiu de Barcelona (c. Foc, 57). Els mitjans interessats a cobrir la roda de premsa s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).

10:30|La consellera Mas Guix presenta les dades sobre el desplegament dels fons Next Generation EU a Catalunya. Districte Administratiu (c. Foc, 57)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, acompanyada del secretari d'Afers Econòmics i Fons Europeus, Miquel Puig, i del director general de Fons Europeus i Ajuts d'Estat, Aleix Cubells, oferirà una roda de premsa per presentar les dades sobre el desplegament dels fons Next Generation EU a Catalunya. Els mitjans interessats a cobrir la roda de premsa s'hauran d'acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia