Sala de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visita la Residència per a gent gran 'Serafí Casanovas' de Sort

query_builder   25 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visita la Residència per a gent gran 'Serafí Casanovas' de Sort

La consellera s'informarà de l'avantprojecte d'ampliació de 20 places d'aquest equipament
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; el director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Carles Vega; i l’alcalde de Sort, Agustí López, visitaran demà dijous a les 18:15 hores la Residència per a gent gran ‘Serafí Casanovas’ de la capital de Pallars Sobirà. La consellera s’informarà de l’avantprojecte d’ampliació d’aquest equipament, que permetrà guanyar 20 places.
 
La Residència per a gent gran i centre de dia ‘Serafí Casanovas’ ocupa una superfície de 1.065 metres quadrats distribuïts en dues plantes. Actualment disposa de 24 places. L’ampliació tindrà un pressupost aproximat de 2 milions d’euros, finançats pel Departament d’Acció Social i Ciutadania.

18:15|.Residència Serafi Casanovas Sansa (ctra. a la Seu d'Urgell, s/n)|Sort (El Pallars Sobirà)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, assistirà a la commemoració del 18è aniversari de la Residència Serafí Casanovas Sansa de Sort.