Sala de premsa

Representants del Consell d'Europa i de la resta de l'Estat espanyol visiten la Barnahus a Tarragona

query_builder   4 juliol 2023 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

Representants del Consell d'Europa i de la resta de l'Estat espanyol visiten la Barnahus a Tarragona

  1. La directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Cabanes, atendrà els mitjans de comunicació

Aquest dimarts 4 de juliol, a les 16h, la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Cabanes i Vall, i la cap del Servei d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de Tarragona, Isabel Carrasco, visitaran la Barnahus a Tarragona.

La visita s’emmarca en una jornada de treball sobre justícia amb perspectiva d’infància amb la Barnahus de Tarragona com a exemple. L’acte comptarà amb membres del Consell d’Europa, de Save the Children, del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, així com de representants de la resta de l’Estat.

A la Barnahus a Tarragona, que funciona des del 2020 i que va néixer com un projecte pioner tant a Catalunya com a Espanya, un equip pluridisciplinari atén a nens, nenes i adolescents de 0 a 18 anys que han patit violència sexual.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita que farà la directora general de la DGAIA amb els experts a l’interior de l’edifici. Posteriorment, al voltant de les 16.20h, farà una atenció als mitjans de comunicació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia