Sala de premsa

El president Pere Aragonès encapçala l'acte institucional central de la commemoració de l'Any Josep Vallverdú

query_builder   9 juliol 2023 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Pere Aragonès encapçala l'acte institucional central de la commemoració de l'Any Josep Vallverdú

  1. El cap de l’Executiu lliurarà la Medalla honorífica a l’autor, que enguany celebra el seu centè aniversari
  2. L’Any Josep Vallverdú, amb actes arreu del territori, difon l’obra de l’autor, d’un dels escriptors més prolífics de la literatura catalana

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, de la consellera de Territori, Ester Capella, i del conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, participaran diumenge al migdia en l’acte institucional central de la commemoració de l’Any Josep Vallverdú.

L’acte, en el qual es retrà homenatge i es lliurarà la Medalla centenària a Josep Vallverdú, se celebrarà a les 12.00 hores a l’auditori del Palau de la Generalitat. Abans, a les 11.45 hores, es farà una foto de família. L’acte comptarà amb la presència de la comissària de la commemoració, Carme Vidalhuguet, i de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Izaskun Arretxe.

Acreditacions: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte caldrà que presentin el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa a premsa.president@gencat.cat

L’acte serà retransmès en temps real i es podrà seguir en directe al web govern.cat i a les xarxes socials del Govern. També s’emetrà senyal institucional via Collserola. Els fotògrafs disposaran d’un espai per prendre imatges. La resta de mitjans podran seguir l’acte des de la Sala de Premsa del Palau.

12:00|El president Pere Aragonès encapçala l'acte institucional central de la commemoració de l'Any Josep Vallverdú. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona - Palau de la Generalitat (Barcelonès)

  Emissió en directe

L'acte, en el qual es retrà homenatge i es lliurarà la Medalla centenària a Josep Vallverdú, se celebrarà a les 12.00 hores a l'auditori del Palau de la Generalitat. Abans, a les 11.45 hores, es farà una foto de família. La consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez; la consellera de Territori, Ester Capella; i la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe Irigoien, assistiran a l'acte.

Acreditacions: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte caldrà que presentin el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa a premsa.president@gencat.cat

L'acte serà retransmès en temps real i es podrà seguir en directe al web govern.cat i a les xarxes so

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia