Sala de premsa

La consellera Verge i la ministra Montero visiten un del serveis d'atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) i el Servei Trànsit de Barcelona

query_builder   14 juliol 2023 13:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Verge i la ministra Montero visiten un del serveis d'atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) i el Servei Trànsit de Barcelona

  1. La consellera d’Igualtat i Feminismes i la ministra d’Igualtat visitaran l’ASSIR i el Servei Trànsit ubicats al CAP Numància de Barcelona.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i la ministra d’Igualtat, Irene Montero Gil, visitaran aquest divendres 14 de juliol a les 13 hores el servei d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) ubicat al CAP Numància (carrer Numància, 23). 

Verge i Montero visitaran posteriorment el Servei Trànsit, dedicat a l’atenció i a la promoció de la salut de les persones trans*, que està ubicat dins les mateixes instal·lacions del CAP Numància i mantindran una reunió amb els equips dels dos serveis.

Els ASSIR constitueixen l’eix vertebrador de l'atenció a la salut sexual i reproductiva a Catalunya, i tenen com a objectiu millorar la manera com es viu la sexualitat i garantir els drets sexuals i reproductius de tota la població, amb independència de les opcions i orientacions sexuals i identitats de gènere. A més, són una peça fonamental en el desplegament de l’Estratègia Nacional pels Drets Sexuals i Reproductius, liderada per Igualtat i Feminismes i en què hi participen vuit departaments més del Govern.

El Servei Transit proporciona atenció a la salut de les persones trans* i acompanyament que inclou escolta activa, ajuda per iniciar o ajustar tractaments hormonals i assessorament sobre tractaments quirúrgics i activitats preventives i de promoció de la salut. El servei també ofereix acompanyament a les famílies i persones de l'entorn afectiu que ho necessitin, a través de suport psicoterapèutic, perquè puguin viure millor la transició i contribuir al benestar de la persona trans*. 

La reunió se celebrarà a porta tancada però els mitjans gràfics podran fer un mut de la visita i de l’inici de la reunió. Els interessats poden acreditar-se enviant un correu electrònic a comunicacio.igualtat@gencat.cat.13:00|La consellera Verge i la ministra Montero visiten un del serveis d'atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) i el Servei Trànsit de Barcelona . CAP Numància ( c. Numància, 23)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i la ministra d'Igualtat, Irene Montero, visitaran el servei d'atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR). Verge i Montero visitaran posteriorment el Servei Trànsit, dedicat a l'atenció i a la promoció de la salut de les persones trans*, que està ubicat dins les mateixes instal·lacions del CAP Numància i mantindran una reunió amb els equips dels dos serveis.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia