El secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, acompanyat del director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, i juntament amb el director del Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA) de l'IRTA i la UPC, José María Gil, presentaran demà dimecres, 19 de juliol, l'estudi dels costos de producció de fruita de pinyol corresponent a la campanya 2023, que ha elaborat el Departament, conjuntament amb el CREDA.
L’acte tindrà lloc a les 17:00 hores, a la seu principal del Departament a Lleida.
El secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, acompanyat del director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, i juntament amb el director del Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA) de l'IRTA i la UPC, José María Gil, presentaran l'estudi dels costos de producció de fruita de pinyol corresponent a la campanya 2023, que ha elaborat el Departament, conjuntament amb el CREDA.



