Sala de premsa

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació inaugura el nou Punt TIC d'Almoster

query_builder   27 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació inaugura el nou Punt TIC d'Almoster

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, inaugurarà demà dissabte, 28 de juny, el nou Punt TIC d’Almoster. L’acompanyarà l’acalde de la població, Àngel Xifré. Aquest punt públic de connexió a internet s'afegeix als 63 que la Xarxa de Telecentres de Catalunya (XTC) ja té operatius a les comarques de Tarragona. 
La Xarxa de Telecentres de Catalunya és un projecte del Departament de Governació i Administracions Públiques que dóna a la ciutadania accés i recursos davant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Està formada per 623 Punts TIC, que són punts d'accés públic a Internet que ofereixen, sobretot, formació i materials didàctics i divulgatius.

A més de formació, els telecentres ofereixen a l'usuari l'atenció i el suport de persones expertes en l'ús de les TIC, els dinamitzadors. Actualment la Xarxa té presència a més de 300 municipis de Catalunya i compta amb més de 3.600 ordinadors i de 650 dinamitzadors.
 

11:30|.Casa de Cultura. Almoster (Baix Camp)|Almoster (El Baix Camp)

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, inaugurarà el nou Punt TIC d’Almoster. L’acompanyarà l’acalde de la població, Àngel Xifré. Aquest punt públic de connexió a internet s'afegeix als 63 que la Xarxa de Telecentres de Catalunya (XTC) ja té operatius a les comarques de Tarragona.