Sala de premsa

El conseller Balcells presentarà la planta d'hospitalització de salut mental per a la infància i l'adolescència de Vall d'Hebron

query_builder   28 juliol 2023 10:45

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Balcells presentarà la planta d'hospitalització de salut mental per a la infància i l'adolescència de Vall d'Hebron

  1. La roda es farà aquest divendres, 28 de juliol, a la sala d’actes de l’Hospital Infantil a partir de les 10.45 hores


El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà demà en roda de premsa la planta d’hospitalització de l’Àrea de Salut Mental per a Infància i l’Adolescència de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

La roda començarà a les 10.45 hores a la sala d’actes de l’Hospital Infantil de Vall d'Hebron amb la intervenció del conseller Balcells. També hi participarà el gerent de l’Hospital, Albert Salazar; el cap del Servei de Psiquiatria de Vall d’Hebron, Josep Antoni Ramos-Quiroga; el cap de Secció d’Hospitalització Psiquiàtrica del centre, Marc Ferrer; la supervisora d’Infermeria, Merche Rodríguez, i una pacient, la Clàudia.

Després de la roda de premsa, es farà una visita a la planta d’hospitalització de l’Àrea de Salut Mental per a Infància i l’Adolescència (planta 3 de l’hospital infantil) amb els mitjans gràfics que ho desitgin.

Els mitjans de comunicació que vulguin acreditar-se per assistir presencialment a la roda de premsa hauran de fer-ho enviant un correu electrònic com a màxim demà a les 08.30 hores a premsa.salut@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació.

La roda de premsa també es podrà seguir a través de la plataforma Zoom.

https://gencat.zoom.us/j/92995273193

10:45|El conseller Balcells presenta la planta d'hospitalització de salut mental per a la infància i l'adolescència de Vall d'Hebron. Hospital Infantil de Vall d'Hebron. Sala d'actes ( pg. de la Vall d'Hebron, 119)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà en roda de premsa la planta d'hospitalització de l'Àrea de Salut Mental per a Infància i l'Adolescència de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. A la roda també hi participarà el gerent de l'Hospital, Albert Salazar; el cap del Servei de Psiquiatria de Vall d'Hebron, Josep Antoni Ramos-Quiroga; el cap de Secció d'Hospitalització Psiquiàtrica del centre, Marc Ferrer; la supervisora d'Infermeria, Merche Rodríguez, i una pacient, la Clàudia.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia