Sala de premsa

El Museu Colet acull demà la presentació de la 43a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes

query_builder   31 agost 2023 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Museu Colet acull demà la presentació de la 43a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes

El director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, presidirà demà dijous, a les dotze del migdia, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació de la 43a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes. La prova es celebrarà entre l’1 i el 3 de setembre a Lliçà d'Amunt (Vallès Oriental).

L’acte comptarà també amb la presència del president del Grup 24 hores, Francesc Padró, que explicarà els detalls i les novetats de la prova, l’única competició de 24 hores del món de resistència en ciclomotor. Els acompanyaran Fran Sánchez, segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lliçà d'Amunt, així com representants de patrocinadors i col·laboradors.

Aquesta és una cursa única en el seu gènere tant pel que fa al circuit com a la durada i a la cilindrada dels vehicles participants, totes motocicletes de no més de 50 cc.

12:00|Presentació de la 43a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes. Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet ( c. Buenos Aires, 56-58)|Barcelona (Barcelonès)

El director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, presidirà la presentació de la 43a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia