Sala de premsa

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania presideix la segona reunió del Ple del Consell de la Gent Gran

query_builder   3 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania presideix la segona reunió del Ple del Consell de la Gent Gran

A la reunió hi assistiran uns 65 representants de la gent gran d'arreu de Catalunya
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania i vicepresidenta primera del Consell de la Gent Gran de Catalunya, Carme Porta, presidirà el proper 4 de juny la segona reunió del Ple del Consell de la Gent Gran de Catalunya. A la reunió hi ha convocats uns 65 representants de la gent gran d’arreu del territori. També hi assistiran el secretari d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, Francesc Simó, que presentarà al Consell el Premi Eliseu Colomer de foment de les activitats de voluntariat entre la gent gran activa i, el subdirector general de Coordinació i Gestió del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, que parlarà sobre el Pla de transports de viatgers de Catalunya.    
 
El Consell de la Gent Gran de Catalunya és un òrgan consultiu de participació de les persones grans en totes les qüestions que són del seu interès i, específicament, en el seguiment dels acords presos en els congressos nacionals de la gent gran.
 
El Ple de Consell de la Gent Gran de Catalunya es convoca quatre cops l’any. En aquesta segona reunió, es fixaran les línies de col·laboració i coordinació entre el Consell i el grup de treball per a les dones grans del Consell Nacional de Dones de Catalunya. També es designarà els representants del Consell en la Comissió Rectora del Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat, el Consell del Voluntariat i l’Observatori Català del Civisme. La sessió se celebrarà a la seu del Departament d’Acció Social i Ciutadania, al Palau de Mar.

11:00|.Sala d'actes del Departament d'Acció Social i Ciutadania. Palau de Mar (Plaça Pau Vila, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presidirà la reunió del Ple del Consell de la Gent Gran de Catalunya.