1. El cap de l’Executiu, acompanyat del conseller Torrent, detallarà la nova edició del programa de Formació Ocupacional en Àrees Prioritàries (FOAP) del SOC

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, presentarà demà, dijous 7 de setembre, el programa de formació professional en àrees prioritàries (FOAP) que enguany destinarà una inversió rècord en matèria de formació.

La presentació tindrà lloc a les 12 hores al centre Eurecat de Cerdanyola, ubicat al Parc Tecnològic del Vallès. També hi assistiran el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió; el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet; i el director del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Juan José Torres i López.

Abans de la presentació del programa, el president i la resta d’autoritats faran una visita a les instal·lacions i conversaran amb alguns dels alumnes.

El programa FOAP, impulsat pel Departament d’Empresa i Treball a través del SOC, ofereix a les persones treballadores, preferentment aturades, formació personalitzada per millorar les seves capacitats laborals, tot adequant-les a les demandes del teixit empresarial de cada comarca.

12:00|Presentació del programa de formació professional en àrees prioritàries. Eurecat (Parc Tecnològic del Vallès. Avinguda Universitat Autònoma 23)|Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà el programa de formació professional en àrees prioritàries (FOAP) que enguany destinarà una inversió rècord en matèria de formació. Abans de la presentació, el president i la resta d'autoritats faran una visita a les instal·lacions i conversaran amb alguns dels alumnes.