Sala de premsa

Presentació de l'Informe autogovern 2022 a Catalunya: Anàlisi objectiva de l'estat de l'Autogovern

query_builder   19 setembre 2023 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'Informe autogovern 2022 a Catalunya: Anàlisi objectiva de l'estat de l'Autogovern

  1. L’acte comptarà amb la participació de la consellera de la presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà Pons, i dos dels autors de la publicació, Oriol Amat, catedràtic d’Economia Financera, i Berta Barbet, tècnica de recerca de l’Observatori Català de la Joventut


L’Institut d’Estudis de l’Autogovern de la Generalitat de Catalunya presenta ‘L’informe autogovern 2022’, un estudi elaborat pel mateix institut que ofereix una panoràmica sobre el desenvolupament de l’autogovern a Catalunya al llarg de l’any passat, amb l’objectiu de proporcionar una anàlisi el més ampli i objectiva possible de l’estat de la qüestió. L’Informe està dividit en tres parts: una anàlisi panoràmica general, una part dedicada a les diverses anàlisis sectorials i una darrera part en què es consigna la doctrina constitucional i l’activitat legislativa.

En aquesta publicació hi ha participat persones de reconegut prestigi i expertesa acadèmica, personal investigador de l’Institut d‘Estudis de l’Autogovern i d’altres òrgans de la Generalitat. L’informe, no es tracta d’una autoavaluació del Govern ni de cap òrgan de control habitual, sinó d’una experiència inèdita consistent en l’avaluació per part d’acadèmics experts i independents.

Lloc: Palau Centelles (Baixada de Sant Miquel, 8, 08002 Barcelona)

Data: Dimarts 19 de setembre

Hora: 16 h

Els mitjans que vulguin assistir-hi s’han d’acreditar enviant un correu a sergiserra@gencat.cat, abans de dimarts 19 de setembre a les 12 h indicant nom, cognoms, DNI i mitjà. Només hi podrà assistir una persona per mitjà o dues si són televisions.


Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament Acreditació de professionals de comunicació

Responsable del tractamentDirecció de Serveis.

Finalitatles dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

16:00|La consellera Vilagrà participa en la presentació de l'Informe autogovern 2022 a Catalunya: Anàlisi objectiva de l'estat de l'Autogovern. Palau Centelles (Baixada de Sant Miquel, 8)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, participarà en la presentació de l'Informe autogovern 2022 a Catalunya: Anàlisi objectiva de l'estat de l'Autogovern. Aquest és un estudi elaborat pel mateix institut que ofereix una panoràmica sobre el desenvolupament de l'autogovern a Catalunya al llarg de l'any passat, amb l'objectiu de proporcionar una anàlisi el més ampli i objectiva possible de l'estat de la qüestió. La secretaria d'Atenció Sanitària i Participació, Carme Bertral, assistirà a l'acte.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia