Sala de premsa

Internacionalització del món local

La consellera Serret presentarà a la Fira Municipàlia els serveis del Govern per internacionalitzar el món local

query_builder   18 octubre 2023 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Serret presentarà a la Fira Municipàlia els serveis del Govern per internacionalitzar el món local

  1. És la primera vegada que es presenten aquests serveis que formen part de l’estratègia del Govern d’intensificar l’acció exterior catalana per part de tots els actors del país
  2. La consellera farà una atenció als mitjans de comunicació a les 11 h a l’estand de la Generalitat de Catalunya

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, presentarà demà, dimecres 18, els serveis que el Govern ofereix al món local per internacionalitzar els municipis catalans. Serà a la Fira Municipàlia de Lleida, que té per objectiu donar a conèixer les propostes més innovadores i eficients de la gestió municipal per crear ciutats més sostenibles i adaptades a les necessitats actuals de la ciutadania.

Aquesta iniciativa, liderada pel Departament d’Acció Exterior i Unió Europea, no s’havia fet fins ara, i forma part de l’aposta de la Generalitat de Catalunya per intensificar l’acció exterior catalana, desplegada per diversos actors del país, inclosos els del món local. 

Serret farà a les 10 h una presentació a l’estand de la Generalitat de Catalunya de la Fira Municipàlia per exposar els detalls dels serveis oferts pel Govern al món local en matèria d’acció exterior, i posteriorment visitarà la fira. 

La consellera atendrà els mitjans de comunicació a les 11 h a l’estand de la Generalitat.

Per cobrir informativament aquest acte, cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicant-hi el nom de la persona que es vol acreditar, el DNI o NIE, el mitjà pel qual treballa i la seva categoria professional (si és redactor, càmera, fotògraf/a, etc.)


10:00|La consellera Serret presenta a la Fira Municipàlia els serveis del Govern per internacionalitzar el món local. Fira de Lleida (av. President Josep Tarradellas)|Lleida (Segrià)

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, presentarà els serveis que el Govern ofereix al món local per internacionalitzar els municipis catalans a la Fira Municipàlia de Lleida.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia