Sala de premsa

El conseller Mascort presideix la reunió del grup de treball amb els municipis implicats en el Pla d'Ordenació d'Espais Marítims

query_builder   19 octubre 2023 08:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Mascort presideix la reunió del grup de treball amb els municipis implicats en el Pla d'Ordenació d'Espais Marítims

El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subirana, es reunirà demà amb els representants dels municipis empordanesos implicats en el Pla d’Ordenació d’Espais Marítims (POEM). La trobada d’aquest grup de treball servirà per començar a establir aquelles mesures que es reclamarà que es tinguin en compte en el procés d’adjudicació de l’espai marí del Golf de Roses per a l’aprofitament eòlic.

La reunió se celebrarà a les 8.30 hores a la seu de la Delegació del Govern a Girona (pl. Pompeu Fabra, 1). A la finalització de la reunió (10.00 h., aproximadament), els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges, i acte seguit s’atendrà els mitjans de comunicació.


08:30|El conseller Mascort presideix la reunió del grup de treball amb els municipis implicats en el Pla d'Ordenació d'Espais Marítims. Delegació del Govern (pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

La trobada d'aquest grup de treball servirà per començar a establir aquelles mesures que es reclamarà que es tinguin en compte en el procés d'adjudicació de l'espai marí del Golf de Roses per a l'aprofitament eòlic. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, també assistirà.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia