Sala de premsa

Presentació del balanç de la gestió dels residus municipals a la vegueria de Penedès, corresponent a l'any 2022

query_builder   24 octubre 2023 10:15

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del balanç de la gestió dels residus municipals a la vegueria de Penedès, corresponent a l'any 2022

El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, presentarà l’estat de la gestió dels residus municipals a la vegueria del Penedès el dimarts 24 d’octubre a les 10:15 h a L'Escorxador, espai per a l'activitat cultural i associativa (c. de l'Escorxador, 21). El territori comprèn les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf

Ho farà acompanyat del delegat territorial del Govern al Penedès, David Alquézar Claramunt, a l’espai municipal l'Escorxador de Vilafranca del Penedès.

La recollida selectiva dels residus forma part de les accions davant l’emergència climàtica. La prevenció de residus i la recollida selectiva són accions que contribueixen a alliberar menys CO2. El sector de la gestió dels residus representa aproximadament un 5% de les emissions totals de Catalunya (font: Oficina canvi Climàtic Catalunya, abril 2022).

10:15|Presentació del balanç de la gestió dels residus municipals a la vegueria de Penedès corresponent a l'any 2022. Escorxador, espai per a l'activitat cultural i associativa (c. de l'Escorxador, 21) |Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

El director de l'Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, presentarà l'estat de la gestió dels residus municipals a la vegueria del Penedès. Ho farà acompanyat del delegat territorial del Govern al Penedès, David Alquézar Claramunt, a l'espai municipal l'Escorxador de Vilafranca del Penedès.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia