Sala de premsa

El Memorial Democràtic col·loca cinc Stolpersteine a Mollet i supera el mig miler de llambordes a Catalunya en record dels deportats pel nazisme

query_builder   5 novembre 2023 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

El Memorial Democràtic col·loca cinc Stolpersteine a Mollet i supera el mig miler de llambordes a Catalunya en record dels deportats pel nazisme

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, descobrirà cinc llambordes Stolpersteine en record dels deportats pel nazisme en record de cinc veïns molletans víctimes de la deportació nacionalsocialista. Després d’aquesta instal·lació, Catalunya comptarà amb 503 llambordes instal·lades en 69 municipis del país.

La descoberta tindrà lloc a les 11:30 h a la Ronda Orient, nº 2. Les llambordes Stolpersteine s’emplacen davant de l’última residència on la persona va viure en llibertat i s’hi grava el nom complet de la persona, l’any de naixement i l’any de deportació, el camp de concentració on va ser enviada i la seva situació final (assassinada o alliberada). Posteriorment, la consellera encapçalarà un acte institucional a la Masia de Can Lledó a les 12:30.

Nota: per cobrir informativament qualsevol dels dos actes, cal que us acrediteu enviant un correu a l’adreça premsa.justicia@gencat.cat indicant-hi el nom i cognoms, i el mitjà pel qual treballeu.ACTE:

La consellera Ubasart descobreix cinc llambordes Stolpersteine en record dels deportats pel nazisme

DIA:

Diumenge, 05 de novembre de 2023

HORA

11.30 h.

LLOC

Ronda Orient, nº 2 / Masia de Can Lledó

11:30|La consellera Ubasart descobreix cinc llambordes Stolpersteine en record dels deportats pel nazisme. Ronda Orient, nº 2 |Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, descobrirà cinc llambordes Stolpersteine en record dels deportats pel nazisme en record de cinc veïns molletans víctimes de la deportació nacionalsocialista.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia