Sala de premsa

Presentació de la temporada d'hivern 2023-2024 de les estacions de muntanya d'FGC Turisme

query_builder   8 novembre 2023 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la temporada d'hivern 2023-2024 de les estacions de muntanya d'FGC Turisme

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) presentarà dimecres 8 de novembre a les 17h les novetats de la temporada d'hivern 23-24 de les seves estacions de muntanya en roda de premsa. L'acte comptarà amb la presència del president d'FGC, Toni Segarra i Barreto, el director d'FCG Turisme, Toni Sanmartí i Rovira, el president de la FCEH, David Samper i Falgàs, i els responsables de les diferents explotacions turístiques.

Seguidament, a les 18h, es durà a terme l'acte institucional de presentació de temporada, presidit per la consellera de Territori, Ester Capella i Farré. Allà es degustarà una experiència gastronòmica del territori.

Tots dos actes es faran a la seu d'FGC (C. Vergós, 44. 08017 Barcelona).

18:00|La consellera Capella presideix la presentació de la temporada d'hivern 2023-2024 de les estacions de muntanya d'FGC Turisme. Edifici FGC ( c. Vergós, 44)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presidirà l'acte institucional de presentació de les novetats de la temporada d'hivern 23-24 de les estacions de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré, i el director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, assistiran a l'acte.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia